Prijetio majci i njezinom izvanbračnom suprugu da će ih ubiti i spaliti im kuću, sada je protiv njega podignuta optužnica

šibica požar
Ilustracija, Photo by Yaoqi on Unsplash

Okrivljenog 19-godišnjaka tereti se da je 13. lipnja 2021. u mjestu kraj Čakovca prijetio svojoj majci i njenom izvanbračnom suprugu da će ih ubiti i spaliti im kuću

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 31. kolovoza podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (2002.) zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje, izvijestio je DORH.

Okrivljenog 19-godišnjaka se tereti da je 13. lipnja 2021. u mjestu kraj Čakovca prijetio svojoj majci i njenom izvanbračnom suprugu da će ih ubiti i spaliti im kuću.

Okrivljeniku se stavlja na teret i da je 8. i 12. srpnja 2021. putem mobitela zaprijetio svojoj trudnoj izvanbračnoj supruzi i još jednoj osobi da će ih ubiti i zapaliti cijeli dom.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Ostavi komentar