0 C
Čakovec
Srijeda, 6 prosinca, 2023

Prijave za 6. Utrku za mač grofa Draškovića u Trakošćanu!

Baš kao što je naš proslavljeni olimpijac Ivica Kostelić prije mjesec dana javno ustvrdio i oduševio se trčeći stazom oko Trakošćanskog jezera: ”Tu je najslađa trkačka staza koju si možete zamisliti!”, i mi vas sve pozivamo da se prijavite i nedjelju 5.7.2020. provedete u čaroliji i spoju sporta, prirode i kulture Trakošćana.

Očekuju vas utrke na 5 i 10 km, a od ove godine i dječje utrke dan ranije, u subotu.

Prijave na: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1159 , informacije: https://ak-varazdin.hr/wp-content/uploads/dokumenti/6_utrka_za_mac_Grofa_Draskovicha.pdf?fbclid=IwAR3iGsYDj5K_TzituT5ljQGt2QxMXU_bl9oVwmIiz1cpVIeNcrxpVoKqCZs .

Startnina uključuje organizaciju natjecanja, elektronsko mjerenje vremena, besplatnu ulaznicu za dvorac Trakošćan, sportsku dry-fit majicu, jedinstvenu originalnu medalju za svakog natjecatelja, personalizirani startni broj, obrok i piće nakon utrke, dežurstvo liječnika, vatrogasaca i policije, a i bogate nagrade za najbolje po kategorijama! Naravno, svim i natjecateljima i posjetiteljima toga dana osigurana je i prigodna gastronomska ponuda hotela Trakošćan, uz ponudu OPG-a i kulturno-zabavna zbivanja! Vidimo se u Trakošćanu i ove godine!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE