Poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijske nagrade za volontiranje u 2019. godini

volonteri azil Prijatelji
Ilustracija

Međimurska županija je 9. prosinca 2019. godine na svojim stranicama objavila Poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijske nagrade za volontiranje u 2019. godini. Na osnovi tog Poziva pozivaju sve udruge, institucije, poduzeća koji se u svom radu susreću s osobama koje svojim volonterskim angažmanom nesebično doprinose boljitku korisnika volontiranja te ujedno i cjelokupnoj zajednici, da prijave svoje volontere. Županijska nagrada za volontiranje dodjeljuje se za individualni doprinos kojeg volonteri i volonterke daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Međimurske županije. U 2019. godini nagrada će se dodijeliti jednom najvolonteru/najvolonterki u iznosu od 1000 kuna, te najboljoj organizaciji volontiranja u iznosu od 2000 kuna.

Prijave se dostavljaju na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec. Prijavu se dostavljaju u zatvorenoj kuverti s natpisom: „Za natječaj Županijska nagrada za volontiranje – ne otvaraj“. U obzir će se uzimati isključivo prijave pristigle do 16. prosinca 2019. godine.

Svečanost proglašenja najvolontera/najvolonterke i najbolje organizacije volontiranja i dodjele nagrade održat će se 21. prosinca u sklopu Sajma dobrote u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec. Detaljnije inforamcije može pogledati i na službnoj stranici Međimurske županije.

Ostavi komentar