Poziv blokiranim dužnicima GKP ČAKOM

IMG_20190204_133507_resized_20190205_032427300
postignut dogovor oko pokretanja jednostavnog stečaja potrošača

Dopredsjednik udruge Ovršni ustanak Radovan Preložnjak održao je 04.02.2019.g. radni sastanak sa direktoricom GKP ČAKOM d.o.o. iz Mihovljana Snježanom Tkalčec Avirović. Radovan Preložnjak upoznao je direktoricu GKP ČAKOM d.o.o. da im se obraćaju mnogobrojni blokirani potrošači, dužnici GKP ČAKOM, koji dobivaju pozive iz FINE da se izjasne jesu li suglasni sa provođenjem jednostavnog postupka stečaja potrošača nad njihovom imovinom. Zamolio ju je da GKP ČAKOM d.o.o. kao vjerovnik izađe u susret potrošačima, da se pokuša izbjeći provođenje jednostavnog postupka stečaja potrošača. Direktorica je pokazala spremnost da GKP ČAKOM d.o.o. sa svakim pojedinačnim blokiranim potrošačem nađe najpovoljnije rješenje.

Stoga GKP ČAKOM d.o.o. poziva svoje blokirane dužnike koji su primili pozive FINE za pokretanje stečaja, ali i sve druge dužnike, da dođu u Službu za opće, kadrovske i pravne poslove GKP ČAKOM d.o.o. te da se u neposrednom kontaktu i razgovoru pokuša pronaći najpovoljnije rješenje za obje zainteresirane strane.

Direktorica Tklačec Avirović naglasila je da je poslovna politika GKP ČAKOM d.o.o. takva da prijedloge za ovrhe protiv svojih neredovitih platiša GKP ČAKOM d.o.o. pokreće sam, kako ne bi, ionako prezaduženim korisnicima, stvarao dodatne visoke odvjetničke troškove.

Zajedničko priopćenje Udruge Ovršni ustanak Međimurje i GKP ČAKOM d.o.o.

Ostavi komentar