1.2 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Tko je od političara previše u kafiću, a tko top uhljebnik?

Karolina Juzbašić (HNS) vijećnica na sjednici Gradskog vijeća Čakovca spočitnula je gradonačelniku Stjepanu Kovaču – Više sjedite u kafićima, nego uredu, a on njoj zaboravili su Vas staviti u top 10 uhljebnika u Hrvatskoj!

Klima iz sabornice sve se više preslikava na niže razine, u arenu za politička prepucavanja. Rječnik s društvenih mreža preselio se i u čakovečku gradsku vijećnicu, a sve “u ime građana”.

Na ovotjednoj sjednici Gradskog vijeća Čakovca okršaj se vodio između Karoline Juzbašić i gradonačelnika Stjepana Kovača u više nastavaka.

Vrhunac je bio dio kada je kad je Karolina Juzbašić gradonačelniku spočitnula prezaduženost. To je raspalilo gradonačelnika koji joj je odvratio da Grad ne može biti prezadužen, jer zaduživanje grada kontrolira i ograničava Ministarstvo financija. Iznio je da je grad u minusu 3 milijuna kuna, a da je na žiro-računu grada 4,3 milijuna kuna. Možete biti ponosni na Čakovec zbog toga, poručio joj je gradonačelnik.

Karolina Juzbašić je njemu spočitnula da je više u kafićima nego u uredu, a on njoj odgovorio: – Gospođo, ja sam volonter i gradu štedim 250.000 kuna i nije važno gdje sam, a Vas su zaboravili uvrstiti među 10 najvećih uhljeba u državi, među kojima je najviše onih iz HNS-a i HDZ,a kazao je gradonačelnik.

Reagirao je predsjednik gradskog vijeća Jurica Horvat i prekorio ih kazavši: – Pazite na koji način razgovarate!

Foto: Z. Vrzan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,206FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE