POLICIJSKA AKCIJA: Uhvatili pet osoba s drogom!

joint marihuana
Ilustracija

U četvrtak, 10. siječnja u večernjim satima na nekoliko lokacija grada Čakovca, policijski službenici Ravnateljstva policije, Mobilne jedinice prometne policije, Postaje prometne policije čakovec te interventne jedinice policije Policijske uprave međimurske uhvatili su nekoliko osoba u posjedovanju opojnih droga.

Tako su kod 46-godišnjaka sa šireg područja općine Štrigova pronašli smotuljak s materijom nalik na drogu marihuanu, mase 3,5 grama.

Nadalje su uhvatili 20-godišnjaka s područja grada Čakovca u neovlaštenom posjedu materije nalik na drogu marihuanu neto mase 5,2 grama i jedne drobilice sa materijom nalik drogu marihuanu neto mase 1,2 grama.

Također su kod 22-godišnjaka sa šireg područja grada Čakovca pronašli jednu prozirnu PVC vrećicu u kojoj se nalazila zelena biljna materija droga marihuane ukupne mase 2,9 grama.

Isto tako su kod 36-godišnjaka s područja općine Pribislavec pronašli jednu original zapakiranu tabletu Suboxone, mase 0,2 grama za koju nije imao propisanu liječničku dokumentaciju.

I na kraju su kod 20-godišnjaka s područja općine Pribislavec pronašli i oduzeli materiju nalik na drogu marihuanu mase 1,8 grama.

Droga i lijekovi su oduzeti, dok će svi biti prekršajno sankcionirani.

Slične akcije će policija nastaviti.

Ostavi komentar