Novi detalji nesreće: Varaždinec se zaletio u traktor Totovčana

SONY DSC

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo na državnoj cesti Čakovec- Nedelišće oko 18:30 kada se 58-godišnjak s područja grada Varaždina zaletio u traktor Totovčana. 

Oba vozača bila su pod utjecajem alkohola.

Varaždinec je bio otpremljen u ŽB Čakovec. Srećom, bio je samo lakše ozlijeđen.

Cesta je nakon nesreće bila zatvorena do 21 sat.

U nastavku objavljujemo cijelo policijsko izvješće:

U četvrtak, 10. siječnja oko 18,30 sati na državnoj cesti između Čakovca i Nedelišća, na nadvožnjaku, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 58-godišnjak s područja Varaždinske županije, upravljajući kad je u krvi imao 0,94 g/kg alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste (nadvožnjak, kolnik mokar) te vidljivosti (noć), zbog čega je vozilom udario u traktor pokusnih pločica, s kojim je ispred u istom smjeru, kad je u krvi imao 0,94 g/kg, upravljao 49-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca.

Uslijed udara oba vozila su odbačena van kolnika te su udarila u metalnu zaštitnu ogradu.

Vozilom hitne pomoći 58- godišnji vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozljede.

 U vremenu od 18,45 sati do 20,20 sati za vrijeme obavljanja očevida promet je na navedenoj dionici ceste bio zatvoren te se odvijao obilazno.

 Oba vozača će biti prekršajno sankcionirana.

 

>  Zastrašujuća nesreća u Čakovcu: Traktor završio na ogradi, a prednji dio  auta potpuno smrskan! 

 

 

Ostavi komentar