PODIGNUTA OPTUŽNICA U parku izudarali muškarca po glavi i uzeli mu 5000 kuna

park čakovec zima

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv dvojice hrvatskih državljana (2000. i 2000.) zbog počinjenja kaznenih djela osobito teške tjelesne ozljede, izvijestio je DORH. 

Prvookrivljenika se tereti da je 6. listopada 2019. u Čakovcu, nakon kraće prepirke udario oštećenika šakom u glavu i oborio ga na tlo, pri čemu je oštećenik zadobio ozljede opasne po život (prijelom baze i kostiju lubanje s krvnim podljevom i krvarenjem u mozgu).

Obojicu okrivljenika tereti se da su 20. studenog 2019. u parku u Čakovcu, prišli oštećeniku i bacili ga na tlo, a prvookrivljenik ga je više puta udario nogama u glavu i teško ga ozlijedio (izbijena dva zuba), nakon čega su, dok je oštećenik ležao na tlu, pretražili džepove njegove odjeće te uzeli i za sebe zadržali novac u iznosu od oko pet tisuća kuna.

Prvookrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Čakovcu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ostavi komentar