23.9 C
Čakovec
Četvrtak, 31 kolovoza, 2023

Počeo Coerver kamp, mladi uče nove vještine

Odrađen je prvi dan Coerver kampa u Čakovcu. U dobroj atmosferi i zanimljivim treninzima mladi nogometaši uspješno su ovladali elementima  kao što su trčanje s loptom, kontrola lopte, osjećaj za loptu, prvi dodir, primanja i dodavanja, završnica. 1v1, suradnja 2 igrača te na kraju drugog treninga slobodna igra. Trenersku ekipu činili su Deni Orešković, Josip Vidas, Marko Vinković, te voditelji Tomislav Jelenski i Luka Murk.

Sutra je nastavak kampa, a ako netko želi vidjeti kako to izgleda iz prve ruke u smislu gledatelja može nas posjetiti za vrijeme trenažnih jedinica u razdoblju od 09: do 10.30 te od 13.45 do 15.00

Performance akademija “Coerver” do sada je djelovala samo u Varaždinu, a od ove jeseni kreće s radom i njezina podružnica za cijelo Međimurje, gdje se planiraju provoditi treninzi na nekoliko lokacija (Čakovec, Prelog, Mursko Središće) pod vodstvom direktora za sjeverozapadnu Hrvatsku Tomislava Jelenskog, a u funkciji  voditelja za Međimursku županiju je Luka Murk.

Početak sustavnog rada simbolično kreće Coerver kampom koji se održava u trajanju od tri dana, i to od 16. do 18.08.2023. godina na prostoru gradskog stadiona u Čakovcu u suradnji s Nogometnom školom Međimurje- Čakovec.

Za svakog sudionika osigurana je oprema za treniranje, dva coerver treinga dnevno, topli obrok te kupanje na gradskim bazenima. Zasigurno dobra stvar za svakog mladog nogometaša da se još više unaprijedi.

Treneri na kampu

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE