13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

ŽRK Zrinski predstavio nova pojačanja, ekipa spremno dočekuje prvenstvo

Nova sezona u 1. HRL za žene polako se bliži, a po svemu sudeći ŽRK Zrinski spremno dočekuje sve izazove.

Sportska direktorica Ljubica Vrbančić i trener prve ekipe predstavili su pojačanja za nadolazeću sezonu. Selena Milošević, Lucija Cvitanović i Renee Posavac pojačale su redove Zrinskica.

– Selena Milošević iskusna vanjska igračica, Hrvatska reprezentativka sa iskustvom igranja Lige prvakinja sa Podravkom danas je prvi puta trenirala sa svojom novom ekipom. Iskustvo i kvalitetu koju smo dobili sa Selenom sigurno će puno značiti našoj mladoj ekipi u sljedećoj sezoni.

Selena Milošević

Sa Selenom nije bio kraj iznenađenjima koje nam je priredila naša Uprava na čelu sa sportskom direktoricom. Klubu je pristupila i juniorska reprezentativka Lucija Cvitanović. Lucija u naš klub dolazi iz Sesveta. Danas je službeno predstavljena i Renee Posavac. Radi se o kružnoj napadačici koja nam se pridružila iz redova Lokomotive, poručili su iz kluba.

Renee Posavac, Selena Milošević, Lucija Cvitanović

Cijela ekipa konačno je na okupu, a s reprezentativnih okupljanja vratile su se mlade snage Sonja Makarova, Sara Krizmanić, Anja Balent i Ema Balaško.

Anja Balent, Sara Krizmanić, Sonja Makarova i Ema Balaško

U kratkom razgovoru Goran Mrđen je istaknuo da je zadovoljan ekipom koju sada ima na okupu i da ako se maknu Lokomotiva i Podravka da će njegova ekipa biti u stanju potući se sa svim ostalim ekipama u ligi. Iskusni trener predviđa da će ove godine liga biti vrlo izjednačena što znači da će trebati osvojiti više bodova za miran ostanak u ligi.

Igračice Zrinskog u novoj sezoni
  • vratari: Marta Kozjak, Bianca Strbad i Sonja Makarova,
  • krila: Melani Balić, Lana Blagus, Karla Mihalković, Monika Pratljačić, Nina Siročić,
  • kružne napadačice: Ema Balaško i Renee Posavac,
  • vanjske igračice: Selena Milošević, Anja Balent, Sara Krizmanić, Dora Car, Lucija Cvitanović, Viktorija Rebernik, Katja Dania, Leona Janković i Lorena Lukman.
Renee Posavac
Lucija Cvitanović

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE