Počele prijave za najstariji i najpopularniji malonogometni turnir u Prelogu

turnir prelog

Najstariji, najbrojniji, najpopularniji i, kažu, najkvalitetniji malonogometni noćni turnir i ovog se ljeta igra u Prelogu. Po tradiciji dugoj 37 godina organizira ga Nogometni klub Mladost iz Preloga na vlastitim terenima, a posvećen je ing. Vladimiru Skoku.

Ove godine natjecanje će se odvijati u četiri kategorije: seniori ( kotizacija 500 kuna, prva nagrada 10000 kuna ), veterani ( kotizacija 400 kuna, prva nagrada 2000 kuna ), mlađi pioniri ( rođeni 2006. i mlađi, kotizacija 100 kuna ) i stariji pioniri ( rođeni 2002. godine i mlađi, kotizacija 100 kuna ).

Kod mlađih kategorija nagrade će biti sportska oprema. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac.

Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 12. srpnja u City baru u Prelogu a sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 098/461-014. Izvlačenje je predviđeno za četvrtak 12. srpnja.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 098/461-014.

Paralelno s turnirom u malom nogometu održavaju se i Ljetne noći garda Preloga. Popularne su zbog svog zabavnog dijela. Nema imena sa hrvatske estrade koje u posljednjih tridesetak godina nije gostovalo u Prelogu: Parnji Valjak, Prljavo Kazalište, Magazin, Zlatko Pejaković, Hladno Pivo, Crvena jabuka, Oliver Dragojević i brojni drugi zabavljali su publiku u Prelogu. Posebno se, iz osamdesetih godina, pamte gostovanja velikih zvijezda iz nekadašnje države Lepe Brene i Zdravka Čolića.

I ove godine priprema se bogat zabavni program, ističu organizatori i najavljuju dolazak  Nene Belana i Psihomodo Pop-a. Također bit će održani Priločki folklorni susreti i Večer uz tamburicu uz brojne  međimurske izvođače.

Pozvani ste  u park Mladosti od 13. srpnja.

 

Ostavi komentar