NOVOGODIŠNJA ČESTITKA gradonačelnice Ljerke Cividini: Uspješnu godinu čini svih naših 27 tisuća sugrađanki i sugrađana

Poštovane Čakovčanke i Čakovčanci, dragi sugrađani i sugrađanke, Međimurke i Međimurci! 

Prosinac je doba godine kada u svečarskoj atmosferi ispraćamo godinu na izmaku, vrijeme kada zatvaramo jedno životno poglavlje te otvaramo novo, nadajući se da ćemo stranice ispuniti usponima, uspjesima i postignućima. No prije nego što 2022. godinu stavimo na policu i prepustimo je povijesti, osvrnimo se iza sebe i prisjetimo se kakav je ona bila. Baš kao i knjiga, donijela je svima pozitivne i negativne trenutke, dane kada smo lako prolazili štivom, ali i one kada možda nismo bili sigurni što je pisac htio reći.

Svaki redak danas nas ipak čini takvima kakvi jesmo i na tome moramo biti zahvalni. Možda se uspjeh ogleda u novom poslovnom koraku, odluci koja je pomogla zajednici, novom članu obitelji ili nečem drugom, a sve to dobro uvijek prevlada nad onim lošim, i to treba cijeniti i pamtiti.

Zahvalni moramo biti i na onome što je 2022. učinila za naš grad. Uspješnu godinu čini svih naših 27 tisuća sugrađanki i sugrađana koji su svaki na svoj način pridonijeli da Čakovec i dalje bude grad u kojem je lijepo živjeti i stvarati, te u kojem svaki njegov stanovnik ima priliku razviti svoje potencijale. To vidim svaki dan, u razgovoru s vama, u vašim programima, aktivnostima, projektima, humanitarnim akcijama i trenucima kada je potrebno biti još jači i bolji.

U vama vidim u prvom redu zajedništvo i toleranciju kroz koje rastemo kao zajednica i radimo ono što je svima nama glavni cilj, našoj djeci ostaviti uređen i skladan Čakovec koji prije svega ima perspektivu!

Hvala svima čiji uspjesi i rezultati Čakovec čine gradom primjerom, hvala onima koji uz konstruktivan i otvoren dijalog sudjeluju u promjenama nabolje te sugrađanima koji vole, podržavaju i promiču sve što je čakovečko. Drage sugrađanke i sugrađani, želim vam sretnu i uspješnu 2023. godinu!

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE