Ovoga vikenda kreću prvenstvena natjecanja!

Seniori Mladosti Komet igraju u subotu u 17:30 utakmicu prvog kola 4. Nogometne lige Čakovec Varaždin. U Prelogu u Parku Mladosti protivnik im je ekipa Zelengaja iz Kučana Donjeg.

Kreću i neke od mlađih kategorija

Pretpočetnici, ekipa U7, gostuje kod Svetoga Martina u Štrigovi, u nedjelju u 10 sati. Početnici, ekipa U8, igra u Prelogu u subotu u 10 sati, protiv ekipe Male Subotice.

Ekipa U11 ove godine igra i regionalnu 2. NL Zapad i Kvalitetnu ligu Međimurskog nogometnog saveza. U prvom kolu Kvalitetne lige MNS – a, gostuju u nedjelju u 10 sati kod ekipe Šenkovec/Omladinac. I na kraju, ekipa U17 u petak u 18 sati u Prelogu igra prvo kolo svoje lige, Kvalitetne lige U17 MNS – a, a protivnik im je ekipa Omladinac/Sloboda.

I nije to sve, u ponedjeljak startaju i veterani NK Mladost Komet. Protivnik u prvom kolu im je ekipa Spartaka iz Male Subotice.

Za ekipe U11, U13 i U15, natjecanje u regionalnoj 2. NL Zapad kreće sljedećeg vikenda, utakmicama protiv NK Varaždina.

Ove godine Mladost Komet u natjecanja kreće sa 9 ekipa u raznim kategorijama, a tu je i deseta ekipa, ekipa malih nogometaša, šestogodišnjaka.

Damir Pigac, Denis Golubić, Ivan Zrna, Davor Balent, Ivan Jarić, Gregor Bunc, Davor Čonkaš, Velimir Kalšan, imena su ljudi koji svakodnevno rade sa djecom. Mnogi će ipak pogledati samo seniorsku ekipu, koja se ove godine natječe u 4. Nogometnoj ligi Čakovec Varaždin.

Kada se pogleda udarna ekipa Mladosti Komet, to je ekipa za vrh. Problem će se možda dogoditi kada ekipu napadnu ozljede i kartoni. S ozljedama Mladost Komet nema sreće jer su već van stroja Denis Vuk i Mislav Sraka zbog teških ozljeda koljena. Klub su napustili Filip Farkaš (Trnava Goričan), Patrik Tišljarić (ČSK), Tino Hladnik (Draškovec) te Emanuel Pintarić i Silvio Radiković (Rudar). Elvis Sabol (Tehničar Cvetkovec), Ivan Vagjunec (Podravina Ludbreg), Jakov Blagus (Nafta Lendava) te Domagoj i David Kanižaj (Mladost Sveta Marija) pak su nova imena.

Nekoliko je tu i odličnih mladih igrača koji žele igrati u Mladosti Komet, a koji su i ponikli u nogometnoj školi kluba (Horvat, Hozjak, Zvornik, Oehler, Kolarić itd.).

Dođite u subotu u 17:30 u Park Mladosti i pogledajte kako izgleda momčad iz Preloga u novoj sezoni.

RASPORED UTAKMICA:

U7: Sveti Martin – Mladost Komet, nedjelja u 10 sati u Štrigovi

U8: Mladost Komet – Mala Subotica, subota u 10 sati u Prelogu

U11 (Liga MNS): Šenkovec/Omladinac – Mladost Komet, nedjelja u 10 sati u Šenkovcu

U17: Mladost Komet – Omladinac/Sloboda, petak u 18 sati u Prelogu

Seniori: Mladost Komet – Zelengaj, subota u 17:30 u Prelogu

Veterani: Mladost Komet – Spartak, ponedjeljak u 17:30 u Prelogu

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE