Obogatite vašu kućnu biblioteku knjigama koje govore o proljeću i ljetu

naslovnica nagradne knjige

U suradnji s nakladničkim kućama Mozaik i Znanje osigurali smo nove knjige kojima možete obogatiti vašu kućnu biblioteku. Potrebno je poduzeti samo par koraka:

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 23. kolovoza potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 27. kolovoza do 15 sati. Više o nagradnim naslovima u nastavku:

Sarah Morgan: Ljeto je krivo za sve

Šefica kuhinje, vatrena Francuskinja Élise Philippe uistinu ima loš dan. Ne samo da su joj se srušili svi veliki planovi za otvaranje bistroa, već se u grad vratio i Sean O’Neil koji izgleda privlačnije nego ikad. Sjećanja na strastvenu noć prošloga ljeta ne izlaze Élise iz glave, ali ona itekako dobro zna da će Sean prije ili kasnije otići… opet. Što, uostalom, nije ni važno – nakon katastrofalnog svršetka svoje prve ozbiljne ljubavne veze, čvrsto je odlučila da ljubav na duge staze nije za nju.

Zoran Maljković, Marko Jovanovac: Zašto ne volim proljeće

Svake godine svi s nestrpljenjem čekaju proljeće, ali ne i glavni junak ove knjige. On proljeću mnogo toga zamjera, no jednog dana kad krene na izlet s najboljim prijateljem, bakom i djedom zavoljet će ga na jedan posve nov i neočekivan način.
Zoran Maljković, pravnik i profesor hrvatskog jezika, već više od 20 godina uređuje hrvatske i strane knjige i Zašto ne volim proljeće druga je njegova objavljena slikovnica. Marko Jovanovac, dizajner, ilustrator i tipograf cijeli život crta, a znatan dio profesionalnog opusa namijenjen mu je za najmlađe. Zašto ne volim proljeće druga je slikovnica koju je ilustrirao.

Ostavi komentar

xxx