Ovo nije prvi život kojeg su moje gume spasile

Lijep nastavak priće o nesreći u Mihovljanu počinitelj se pokajao a gume spasile život.

Kako smo već pisali u članku FOTO: Dokle nesreće u Mihovljanu? plava Opel Corsa napravila je kaos na ogradi a onda uz pomoć prijatelja sa BMW-om pobjegla sa mjesta nesreće ali je za sobom ostavila svjedoke i otpalu tablicu. Tako je policija imala vrlo lagan put do pronalaska počinitelja.

Aleksandra Hampamer
Aleksandra Hampamer je poslije našeg članka i zanimljivih komentara na naš post izjavila  – Moji psi me uvijek bude po noći pa ih onda stišavam. I noćas su tako i ja sam uredno viknula “tišina, spavati!” Ali ovaj put su s pravom krenuli lajati i buditi me. Čuli su udarac automobila u ogradu koji ja nisam čula.
Iako je vozač pobjegao, pronađen je. Registraciju je zapisala i susjeda, hvala joj na tome.
Došao se ispričati i obećao sve popraviti. Ajde da vidimo.
A dobila sam i informaciju od gradonačelnice, hvala i njoj što je odmah reagirala, da 2022. ide rekonstrukcija cijele te ulice pa će se napraviti nešto i s tim raskršćem.
Sad samo treba preživjeti zimu i skliske ceste da ne bude još koji put ovako do proljeća.
Gume koje smo stavili i napunili ih zemljom i šljunkom opet su spasile jedan život. Mnogi prijašnji majstori su mi sugerirali da napravim armirani betonski zid pa nek se zalijeću.
Govorila sam im da ne želim da ovdje netko pogine i zaista se nadam da nikad ni neće. Ogradu ćemo popraviti, glavno da nije ništa gore od toga.
Nadamo se da će počinitelj tako i postupiti i popraviti o svom trošku ogradu a radove na prometnici ćemo pratiti pozorno.

Ostavi komentar