NAJAVA: Poziv na tribinu Kršćanin u politici – Davor Ivo Stier

Župa sv. Antuna Padovanskog Čakovec Jug poziva Vas na tribinu KRŠĆANIN U POLITICI koja će se održati u petak, 18. listopada 2019.,  u 19:30, a u kojoj sudjeluje saborski zastupnik Davor Ivo Stier.

DAVOR IVO STIER je poznati hrvatski političar i saborski zastupnik. Rođen je u Buenos Airesu gdje se i školovao. Diplomirao je na Katoličkom sveučilištu politologiju, međunarodne odnose i novinarstvo. Radio je u Odboru za europske integracije i u Odboru za međuparlamentarnu suradnju RH. Bio je potpredsjednik Odbora za vanjsku politiku. Također je radio u veleposlanstvima u Bruxellesu i Washingtonu.

Bio je zastupnik u Europskom parlamentu u dva navrata. Bivši je potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova. Objavio je knjigu “Nova hrvatska paradigma: ogled o društvenoj integraciji i razvoju”. Na tribini će govoriti kako je uključivanje kršćana u politiku bitno, ne samo za kršćane, nego za sve one koji se zauzimaju za pluralizam i demokraciju te zašto je glasao protiv ratifikacije Istanbulske konvencije.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE