Nagradni natječaj Moja najbolja baka: Predstavljamo Blaženku Nađ iz Čakovca

blaženka nađ
Unuci Adrian, Noa i Rea, baka Blaženka, snaha Ivanka, sin Adrian i djed Đuro vole zajednički provoditi slobodno vrijeme

Međimurske novine pokrenule su nagradni natječaj Moja najbolja baka za koji smo pripremili odlične nagrade. Natječaj je započeo 25. lipnja, a trajat će do rujna, ovisno o broju prijava

U ovotjednom broju tjednika Međimurske novine predstavljamo baku
Blaženku Nađ
iz Čakovca.

Ivanka Kosi Nađ iz Vularije na naš je nagradni natječaj Moja najbolja baka prijavila svoju svekrvu Blaženku Nađ iz Čakovca koju beskrajno cijeni i poštuje.

Iako odnos između svekrve i snahe zna biti ponekad konfliktan, njihovo prijateljstvo pokazuje sasvim suprotno. Ivanka kaže da je sa svekrvom Blaženkom uspostavila divan odnos i da je njime dobila svu onu ljubav koju ranije nije imala.

Svekrva Blaženka je najbaka jer, osim beskrajne ljubavi za moje klince prihvatila je i dijete iz mog prvog braka kao svojeg unuka i voli ga jednako kao i svoje “prave” unuke. Nikad nije pravila ama baš nikakvu razliku. Sve što nisam dobila od svoje mame, dobila sam sada od svoje svekrve, ispričala nam je Ivanka Kosi Nađ na čemu joj je neizmjerno zahvalna.

Cijeli članak pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 16. srpnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

> Nagradni natječaj Međimurskih novina: Biramo najbolju međimursku baku!

Prijavite i vi svoju baku na naš nagradni natječaj. Više o natječaju pročitajte OVDJE.

 

Ostavi komentar