Nagradni natječaj Međimurskih novina: Biramo najbolju međimursku baku!

Foto: Zlatko Vrzan
Foto: Zlatko Vrzan

Međimurske novine u suradnji s Međimurskom županijom pokreću nagradni natječaj pod nazivom Moja najbolja baka. Natječaj kreće od petka, 25. lipnja 2021.

Naše su bake ono što nas najčešće najviše veže uz naše djetinjstvo i naša najtoplija sjećanja. No kako rastemo i preuzimamo vlastite brige često ih ostavljamo i prepuštamo onom dijelu stvarnosti koji mi lagano napuštamo. Otrgnimo ih zaboravu dok još možemo, jer one su zaslužne za ovo što jesmo. A to što jesmo baš one uvijek vide u najboljem svjetlu.

Sudjelovanje u natječaju je jednostavno. Ispunite prijavu te nekoliko rečenica opišite zbog čega je baš vaša baka najbolja. 

Kako do prijave? 

Ne dvojite mnogo, jer nije važno je li za prijavu razlog vaša ljubav prema njoj, inspirirajuća životna priča ili pak njezin skriveni talent.

 Prijavu na natječaj s kratkim opisom zbog čega je vama vaša baka najbolja pošaljite na mail [email protected] ili na broj telefona 323 600.

Obavezno navedite ime, prezime i adresu osobe koju prijavljujete te ostavite kontakt broj vašeg mobitela ili telefona kako bi vas mogli povratno kontaktirati. 

Nakon prijave kolege iz redakcije će vam se javiti zbog dogovara kaka bi vas i vašu baku mogli posjetiti te napraviti reportažu.

Prijave na naš novi nagradni natječaj primamo do 1. rujna 2021. Jedini uvjet koji mora biti ispunjen je da osoba koju prijavljujete na nagradni natječaj  živi na području Međimurske županije.

Naravno, pripremili smo i bogat nagradni fond. Priče o bakama koje će nas najviše dojmiti nagradit ćemo izletom.

Za najbolju  baku, koju će izabrati naš stručni žiri sastavljen od profesionalnih novinara i marketinških stručnjaka, pripremili smo posebnu nagradu iznenađenja.

Ostavi komentar