Na meti kradljivaca otimanje novčanika i automobili

otimanje
Žene oprez, na meti pljačkaša su ženske torbice s novčanikom

U ponedjeljak, 21. listopada oko 18:30 u Nedelišću, u Ulici Josipa Štolcera Slavenskog, nepoznati počinitelj je s leđa prišao ženskoj osobi te joj iz ruke ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac te se udaljio u nepoznatom smjeru, prioćili su iz Policijske uprave međumurske.

Nedugo potom, brzom reakcijom policijskih službenika uhićen je 19-godišnjak s područja općine Pribislavec. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je počinio kazneno djelo drska krađa na osobito opasan i drzak način te će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. U događaju ženska osoba nije ozlijeđena, dok joj je pričinjena materijalna šteta od više stotina kuna.

U Kuršancu ukraden osobni automobil

U noći s 20. na 21. listopada u Kuršancu,  u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojeg je potom spajanjem žica stavio u pogon te se odvezao se u nepoznatom smjeru.

Tijekom jutra, vlasnik je vozilo pronašao na oranici nedaleko Kuršanca, dok je iz vozila nedostajao akumulator. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Ostavi komentar