MURSKO SREDIŠĆE: Dobra zabava uz sport u Muraken Gym-u

Godišnji odmor  je idealno vrijeme za donošenje odluke o bavljenju sportom i promjeni načina života, te nimalo ne čudi da je upravo Muraken Gym iz Murskog Središća trenutno najpopularnija destinacija za rekreaciju i provođenje slobodnog vremena za brojne stanovnike Murskog Središća kao i okolnih naselja.

Razgovarali smo s Dinkom Šarićem, glavnim trenerom i vlasnikom, te doznali da je posjećenost ove sportske dvorane veoma porasla u posljednje vrijeme.

U Murakenu možete se baviti trima vrstama sporta: u teretani – funkcionalni fitnes s elementima crossfita, školom karatea i brazilskim JiuJitsom.

Trenutno imaju ukupno stopedeset članova, kako odraslih, tako i djece, što pokazuje da znaju svoj posao, i da je atmosfera zaista odlična. Treninzi se održavaju tri do četiri puta tjedno, a na svaki trening dolazi trideset do četrdeset ljudi. Zahvaljujući punoj posvećenosti trenera, full-time predanosti sportu i otvorenom odnosu između trenera i klijenta, od brojnih smo članova doznali da u skoroj budućnosti ne namjeravaju prestati, već planiraju pojačati svoje aktivnosti.

Uključuju se i u evente van dvorane, te tako, kao ekipa, sudjeluju na natjecanjima u trčanju i plivanju, ovisno o afinitetima i željama članova (Trial u Štrigovi, Liga Rudar, Traitlon u Varaždinu, polumaraton u Zagrebu i brojna druga slična natjecanja), te na taj način dodatno potiču svoje članove na aktivan, zdrav život i učenje da je sport dugoročna aktivnost koja može promijeniti život.

Sudeći po pozitivnoj atmosferi u dvorani i druženju ekipe i izvan nje, možemo zaključiti da je u MurakenGym-u, dobra zabava rezultat dobrih trenera, a rezultat koji će iz toga proizaći, može biti samo još ljepši, ispunjeniji i zdraviji život i ljepši izgled. Što još drugo čovjek može poželjeti?

 

tekst i foto: Aleksandra Sklepić

Ostavi komentar