Mladi dobravski sportaši: Ljetna škola košarke završena, a ljetna škola tenisa počela ovog tjedna

Nakon nogometa, novi sportski program „Mladi dobravski sportaši“ nastavljen je protekli tjedan s košarkom.

U sportskom parku Krbulja u Donjoj Dubravi okupilo se šezdesetak djevojčica i dječaka koji su polazili ljetnu školu košarke. Mali košarkaši i košarkašice vrijedno su na zabavni način učili osnovna pravila košarke, uz mnogo vježbi, poligona te zanimljivih igara.

S djecom su radili iskusni treneri KK Dubravčan, a koji su na kraju tjedna pripremili za sudionike i natjecanje uz nagrade. Jedno prijepodne je u DV Klinčec održana prezentacija nogometa za stariju vrtićku grupu, a na njihovo veselje, u vrtiću će ostati jedan mali koš koji mogu koristiti najmlađi sportaši.

Nakon nogometa i košarke, posljednji tjedan programa provodit će se ljetna škola tenisa čiji je domaćin TK Dubravčan, a održat će se na teniskim terenima na Krbulji. Kao i za sve sportove, interes djece je veliki i za tenis, a organizatori se nadaju da će ih vrijeme poslužiti u posljednjim danima ljeta.

Sportski program se provodi u okviru novog projekta “Mladi dobravski sportaši – kroz igru i sport do zdravlja” čiji je nositelj Nogometni klub Dubravčan, partner Dječji vrtić Klinčec Donja Dubrava, a suradnici Teniski klub Dubravčan i Košarkaški klub Dubravčan. Projekt sufinancira Ministarstvo turizma i sporta te Općina Donja Dubrava.

 

Izvor i foto: Općina Donja Dubrava

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE