13.1 C
Čakovec
Subota, 3 lipnja, 2023

Međimurske lige Međimurske novine – 3. kolo: Odigrano tek pola utakmica

Najava prekida prvenstva i odgode zbog samoizolacija učinile su da je u Međimurskim ligama Međimurske novine odigrano tek sedamnaest utakmica 3. kola, najmanje, samo jedna, u 1. ligi, dok su sve odigrane u 6. ligi.

U tako šupljemu kolu u jedinoj odigranoj utakmici u 1. ligi Putjane 2 MLD su savladale Nedelišće 1 i osvojili prvu pobjedu.

Goričan 1 je u derbiju 2. lige u gostima bio bolji od Kos-Kotoribe 2 i s tri pobjede je vodeći, bez poraza je još Čakovec 2 s odgodom protiv Preloga 1, a u drugoj odigranoj utakmici do druge pobjede, nad ZEN-Šenkovcem 3, je došla HE-DRA 2. U 3. ligi treće pobjede Donjega Kraljevca 2 i ŠŠK Čaka pa su na vrhu tablice, a oba boda je osvojio i Čakovec 4, koji ih slijedi na trećem mjestu.

Unatoč odgođenoj utakmici protiv Nedelišća 2, Kos-Kotoriba 4 je vodeća, a s 4 boda s njom, nakon pobjede nad ZEN-Šenkovcem 4, na vrhu su Putjane 4. Prva tri mjesta u 5. ligi i s 4 boda i utakmicama manje sa sve tri pobjede drže Kos-Kotoriba 5, Goričan 2 i Čakovec Joka, a s istim brojem bodova i pobjedama u 3. kolu nad Donjim Vidovcem 2 i Putjanama 7 dijele Donji Vidovec 2 i Putjane 7.

U 6. ligi s maksimalnih 6 bodova, nakon pobjeda u 3. kolu nad Zasadbregom 2 odnosno Kos-Kotoribom 6 vode Dragoslavec Breg i Donji Kraljevec 1, a prvu pobjedu, u gostima kod Svete Marije 3, su izborili igrači Nedelišća 3. U 7. ligi je odigrana samo utakmica Zasadbrega 3 i Preloga 4 pobijedili su Zasadbrežani, koji su protiv Preložana izrotirali čak šest igrača/igračica.

Franjo Flac

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,592FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE