U Međimurju zapuhao orkanski vjetar, sijevaju munje i gromovi, u nekim mjestima nema struje

U četvrtak navečer munje i gromovi nad Međimurjem

Promjena vremena na sjeveru Hrvatske, pa tako i u Međimurju, najavljena je za ovaj petak, međutim, ona je stigla očito nešto ranije. Već u četvrtak poslijepodne naoblaka je prekrila nebo, nastupila je užasna vlaga, a oko 20 sati digao se orkanski vjetar, te su počele sijevati munje i gromovi.

Spojilo se nad našim krajem “nebo i zemlja”, ostaje za vidjeti što će se dogoditi narednih sati, nadamo se da neće biti opet dignutih krovova i tuče. Kako sada izgleda situacija, moglo bi noćaš biti svašta, tako da su dežurne službe, posebice JVP Čakovec i HEP već sada na nogama. Kako doznajemo u Varaždinskoj županiji nevrijeme je već donijelo nove probleme, a osim snažnog vjetra, padala je i tuča.

Kako nam javljaju čitatelji u nekim mjestima u Međimurju nakon što je zapuhao olujni vjetar, te su počele sijevati munje nestala je struja. Štrigova i okolica su tako primjerice bez struje od 20 sati, što znači da je u pitanju neki ozbiljniji kvar, a struje nema u Frkanovcu i još nekim drugim mjestima gornjeg kraja.

Evo nekoliko fotografija naših čitatelja kako su munje parale nad Međimurjem u četvrtak navečer.

Munje i nevrijeme u Međimurju
Sandro Petran poslao nam je ovu fotografiju munje koja je rasparala nebo
Olujni oblaci između Zebanec Sela i Selnice
Igor nam je poslao fotografiju olujnih oblaka između Zebanec Sela i Selnice
Munje su najavile nevrijeme u Čakovcu
Radovan nam je poslao fotografiju munje snimljene u Ulici ZAVNOH-a u Čakovcu koja je najavila gadno nevrijeme

Javljajte nam i dalje naš e-mail: [email protected] što se događa kod vas diljem Međimurja, šaljite nam fotografije i vijesti s terena, a mi ćemo također izvještavati o situaciji s ovim nevremenom koje je stiglo u međimurski kraj.

Ostavi komentar