Međimurje u generalki pred prvenstvo gostovalo u Svetom Martinu na Muri

nogomet
Utakmica dva rivala

U utakmici dviju najboljih međimurskih ekipa u Svetom Martinu na Muri Polet je ugostio čakovečko Međimurje što je za našeg drugoligaša bila generalka pred prvenstvo koje počinje idući petak.

Po sparnom, i teškom vremenu za igru, stotinjak gledatelja vidjelo je dva zgoditka i jednu solidnu igru obiju momčadi s puno promašenih prigoda. Polet koji je prepustio inicijativu Međimurju orijentirao se uglavnom na kontre i prijetio preko Medveda koji je u prvom dijelu imao dvije prigode koje nije realizirao. Još jednu šansu imao je Šarić, a za Čakovčane su u prvom dijelu bili neprecizni Knezović i Ivančić koji su mogli bolje reagirati.

U drugom dijelu još veća inicijativa Međimurja i na samom početku velika prigoda Brckovića koji je zaobišao i vratara domaćih Jambresa ali i promašio prazan gol. Nedugo zatim i Ivančić je u šansi,a najopasniji domaći igrač Tomislav Medved ne koristi u 60. minuti zicer kojeg brani odličn Koprić. Zadnjih pola sata trener Kristić napravio je dosta izmjena i tada su pali golovi. Oba puta strijelac za Čakovčane bio je Nino Patafta.

Polet ima do prvenstva, koje počinje za dva tjedna, odigrati još dvije kontrolne utakmice. Međimurju je ovo bila zadnja, deveta u pripremama, a u prvom prvenstvenom kolu 2 HNL u petak 16. kolovoza na SRC Mladosti u 20 sati dočekuju novog drugoligaša, riječki Orijent.

Ostavi komentar