7.2 C
Čakovec
Ponedjeljak, 20 ožujka, 2023

Rajko Ostojić posjetio Međimurje i podržao SDP-ove kandidate na lokalnim izborima

Rajko Ostojić, potpredsjednik SDP-a, danas je posjetio Međimurje i u društvu kandidata za župana Međimurske županije i predsjednika međimurskog SDP-a, Mladena Novaka te kandidatima za dožupane, Boškom Ban Vlahek i Željkom Pavlicom, posjetio Kotoribu, Svetu Mariju, Goričan, Prelog, Gardinovec, Belicu i Čakovec.

Svojim današnjim dolaskom Ostojić je potvrdio značaj Međimurja na stranačkoj karti SDP-a, te izrazio veliko zadovoljstvo što je koalicija „Zajedno ZA Međimurje“, predvođena SDP-om, kao programske prioritete istakla rast prosječne plaće i druge ciljeve čije ostvarenje vodi većem standardu i boljem životu svih Međimurki i Međimuraca.

Ujedno je ovom prilikom istakao: „Raduje me atmosfera i energija koja se osjeća ovdje u Međimurju, kako među članovima naše stranke tako i našim simpatizerima. Upravo zato uvjeren sam da rezultati neće izostati. Koristim ovu priliku iskazati snažnu podršku kandidatu za župana Mladenu Novaku, u čije sam se ljudske i organizacijske kvalitete i osobno uvjerio kroz dugogodišnje poznanstvo, dok su, zbog svojih kompetencija i postignutih rezultata, Boška Ban Vlahek i Željko Pavlic najbolji izbor kao kandidati za dožupane. U Gradu Čakovcu ekipa koju predvodi Stjepan Kovač u protekle 4 godine pokazala je zbog čega ponovo zaslužuje povjerenje građana, dok su Mario Nerer u Murskom Središću i Nenad Igrec u Prelogu kandidati koji će tim gradovima omogućiti novi zamah na dobrobit svih tamošnjih žitelja. Raduje što jednako kvalitetne ljude, koji dokazano znaju i mogu, imamo u gotovo svim općinama kao kandidate za načelnike. Zahvaljujući svima njima, ali i ostalim vrijednim SDP-ovcima iz cijelog Međimurja, ovdje je istinska socijaldemokracija uistinu jaka, pa je zato SDP, sa svojim koalicijskim partnerima, jedina garancija da će se Međimurje nastaviti razvijati u željenom smjeru, na zadovoljstvo svih njegovih žitelja.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,031FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE