Hrvatska nogometna reprezentacija u lipnju će se ponovo pripremati u Svetom Martinu

Nogometna reprezentacija Vatreni Sveti Martin
Vareni su bili rado viđeni u našem karju, Foto: zv

U utorak, 9. svibnja, od strane Hrvatskog nogometnog saveza službeno je potvrđen dolazak hrvatske seniorske nogometne reprezentacije u Sveti Martin na Muri.

Naime, Vatreni dolaze na mini pripreme uoči kvalifikacijskog ogleda s Islandom.

Dolazak reprezentacije na čelu s izbornikom Antom Čačićem i stručnim stožerom predviđen je u subotu, 3. lipnja. Reprezentativci će biti smješteni, kao i prošle godine u LifeClass Termama Sveti Martin, a trenirat će na novouređenom travnjaku na igralištu NK Polet.

Predviđeno je da ostanu u Svetom Martinu na Muri do četvrtka, 8. lipnja.
– Detaljan plan treninga i aktivnosti donijet ćemo vam uskoro putem naše web stranice. Također još nemamo potvrdu da li će koji od predviđenih treninga biti otvoreni za javnost, ali ćemo vas o tome pravovremeno obavijestiti. Naša želja je svakako da barem jedan trening bude otvoren za javnost, ali to ovisi ponajviše o stručnom stožeru reprezentacije. Bilo bi veliko zadovoljstvo baš u Svetom Martinu na Muri uživo na novouređenom travnjaku gledati ponajbolje svjetske nogometaše današnjice – objašnjeno je na internetskim stranicama NK Poleta SMNM.

Reprezentacija će se u Svetom Martinu na Muri pripremati za kvalifikacijsku utakmica protiv Islanda, koja se igra u nedjelju, 11. lipnja, u 20:45 sati na Islandu.

Ostavi komentar