VIDEO: Fortuna bend postao Pozzitiva i objavio prvi singl te spot „Čisti grijeh”

Pozzitiva bend
Aktualna postava Pozzitiva benda svira zajedno oko tri godine

– Nakon što je Fortuna bend više od dvadeset godina žario i palio svojim svirkama po Međimurju, diljem Lijepe naše te na gostovanjima u inozemstvu, došlo je vrijeme za novi iskorak i stepenicu više, kazao nam je Ivan Bočkaj frontmen ovog peteročlanog benda pojašnjavajući razlog nedavne promjene naziva sastava.

Ivan Bočkaj - foto Zlatko Vrzan
Ivan Bočkaj – foto Zlatko Vrzan

Naime, Fortuna bend ove godine odijeva novo ruho i uzima novo ime – Pozzitiva bend. A ove srijede 2. listopada objavljuje na You Tubeu i svoj prvi autorski singl „Čisti grijeh”. Istog je dana predstavljen i na DMC Televiziji. Pjesma je rezultat dugogodišnje suradnje sa Sinišom Biškom mladim autorom koji je ujedno autor teksta i glazbe. Aranžman potpisuje Drago Herendić, a “Čisti grijeh” je pjesma namijenjena mladima željnim zabave i druženja. 

Video spot sniman je u produkciji LOPPIX- Photo & Fine art printing, a glumica u spotu je prijateljica benda Petra Masten Horvat.

Pozzitiva bend

Snimljen je na šetnici rijeke Mure u Murskom Središću te u prostoru caffe bara Bajzovi Dvori Dekanovec gdje će Pozzitiva bend zabavljati goste noć uoči praznika Dana neovisnosti, u ponedjeljak 7. listopada od 21 sat. Ovi simpatični glazbenici na nova glazbena iskušenja i nastavak karijere gledaju – samo pozitivno!

U nastavku poslušajte koliko i zašto je „griješio” Pozzitiva bend… 🙂 


 

Pozzitiva bend
Pozzitiva bend prigodom promoviranja singla “Čisti grijeh” na DMC Televiziji

Foto: arhiva Pozzitiva bend

 

Ostavi komentar