PRVI DAN 5. ČEHAJFESTA uz Partleke, Brkove i Krankšvester!

5. Čehajfest u Nedelišću
5. Čehajfest u Nedelišću

U dvorani MESAP Nedelišće petak 29. i subota 30. ožujak rezerviran je za 5. Čehajfest! Objavljeni su izvođači koji će napraviti pravu rockersku  i punk atmosferu u Nedelišću: Partleki, Brkovi i Krankšvester. Ovo su izvođači koji će stići na pozornicu prvi dan, u petak 29. ožujka.

Krankšvester

Duo 3ki Still i Sett, poznat po provokativnim i sarkastičnim tekstovima, opojnim rimama i tvrdim beatovima dva su Osječana poznata pod nazivom Krankšvester. Vulgaran ali humorističan duo, koji spotovima žrtvuje svoje veze i brakove, zapalit će #čehajknjižicom hitova!

Brkovi 

Zagrebački turbofolk punk rock wellness spa i kako god bend Brkovi, šlag su na rođendansku tortu petog izdanja festivala! Bend koji dominira pozornicom i publikom, potiče napadaje serotonina i izaziva erupcije sreće, garancija je nezaboravnog provoda, gdje god nastupili. Na kritike da njihova glazba kvari mladež, pjevač Šemso jasno odgovara: Ako si glup, sve te kvari.

Partleki

Partleki su baby – punk bend, jedinstveni takav sastav na ovim prostorima koji svira dječje pjesme (Pčelica Maja, Nije lako Bubamarcu, Graškograd itd), ali u bržoj i dinamičnijoj verziji. Prvijenac „Pošto, kume, lonac?“ izašao je 2013. godine, a već je spremna paleta novih pjesama kojima će nas vratiti u vrtić, ovaj puta u plesnom tonu!

Ostavi komentar