Klub vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Međimurske županije održao svoju prvu sjednicu!

Svoju prvu sjednicu Predsjedništva i Nadzornog odbora u novom sazivu održao je Klub vatrogasnih veterana Vatrogasne zajednice Međimurske županije, pod domaćinstvom Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mačkovec.

Sjednicu je vodio sam predsjednik kluba Ivan Novak iz Malog Mihaljevca, dok je u ime domaćina nazočne pozdravio Vladimir Jambor, novo izabrani tajnik kluba veterana. Na samoj sjednici su između ostalog analizirali godišnju skupštinu i iznijeli podatak da su troškovi iste iznosili nešto manje od deset tisuća kuna. Donijeli su odluku da će domaćin sljedeće skupštine biti DVD Mala Subotica.

Nadalje je dopredsjednik kluba Gabrijel Friščić petoricu novo izabranih članova Predsjedništva ukratko upoznao s bitnim pojedinostima Statuta kluba, dok je predsjednik Nadzornog odbora Dragutin Trupković pojasnio kako se postaje članom, jer mnogi ne poštuju strogi postupak, a kojeg je unatrag deset godina usvojila Hrvatska vatrogasna zajednica.

a samom kraju sjednice jednoglasno su se složili da se odreknu pripadajuće naknade za prisustvovanje sjednici, a koju im daje VZMŽ. Sve prisutne je ispred VZMŽ pozdravio zamjenik zapovjednika VZMŽ Robert Meglić koji je uz čestitke novo izabranim članovima dao do znanja da imaju punu podršku rada i od strane vatrogasne zajednice županije. 

Ostavi komentar