Ovog petka osvojite dvije besplatne ulaznice za Forestland 2017.

Forestland 2016

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do početka najatraktivnijeg događaja ovog ljeta na kontinentu – bajkovitog, šumskog glazbenog festivala Forestland. U samom vrhuncu ljetne sezone, 21. i 22. srpnja, malo mjestašce Brezje, koje se nalazi u samom srcu Međimurja, pretvorit će se pravu oazu elektronske glazbe i ugostiti neka od najvećih imena elektronske glazbe, kao što su Mahmut Orhan, Mark Otten, Jimmy Clash, Lawrance Apaga, MATRODA, DEKOVA, Radiology, Timo G i mnoge druge.

Forestland 2016Osim bogatog glazbenog programa na tri pozornice, festival nudi prostor za kampiranje pod zvijezdama, dva bazena, druženje uz roštilj & grill, pješčanu plažu, champagne & rakija zonu te nezaboravne pool partyje uz šarene koktele i osvježavajuća pića. Glavni pokrovitelj Forestlanda je Tuborg, koji će se pobrinuti da spremno dočekate rasplesanu zoru i doživite provod koji ćete zauvijek pamtiti.

”The” događaj ovog ljeta na kontinentu spaja različite regije kroz glazbu te stvara zajedništvo među nacijama kroz gostovanja DJ-a iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske. Granice se ruše, a Međimurje tako postaje destinacija u srcu centralne Europe. Festival je to u sklopu kojeg se u samo 7 dana izgradi prostor za 10 tisuća ljudi usred šumskog krajolika, s kampom koji prima preko 1500 kampera, s pozornicama, bazenima i ostalim prostorima, da bi se samo tri dana nakon festivala makli svi tragovi stopala na pijesku kako bi se priroda počela oporavljati.

Potvrda za odličnu organizaciju i nepresušnu kreativnost, ovom originalnom festivalu stigla je i u obliku nagrade za “Najbolji hrvatski EDM (Electronic Dance Music) festival za 2016.” prema renomiranom glazbenom portalu Klubska scena. Uz jednog od trenutno najtraženijih DJ-a na svijetu, Mahmuta Orhana, šumski krajolik s potokom i jezerom, vrhunsku glazbu i višednevnu zabavu, Forestland je i ove godine jedan od najboljih ljetnih festivala u Hrvatskoj, ali kako se čini, prava zabava tek počinje… Stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i provedite nezaboravan vikend u jedinstvenom šumskom ambijentu.

INTERVJU s ekipom organizatora Forestlanda koju čine Nikola Horvat, Boris Novak, Saša Mikac, Krešimir Biškup, Matija Žugec i Ivan Barlek pročitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina, od petka, 30. lipnja.

Kako do besplatne ulaznice?

Želite partijati na Forestlandu? Ulaznice možete kupiti putem online sustava www.ticket2go.hr. Ulaznice idu odlično što pokazuje da je publika prepoznala kvalitetu ovog festivala. Trenutno cijena ulaznice iznosi 100 kuna i tako će ostati do dana festivala. Možete osvojiti i besplatan upad. Dvoje najbržih čitatelja koji u petak 30. lipnja stignu u našu redakciju s najnovijim izdanjem “Međimurskih novina” (broj 1137.) osvojit će po jednu ulaznicu za Forestland 2017.

Čitajte nas i nadalje. Besplatnih ulaznica bit će još!


Foto: Klemen Štular

Ostavi komentar