Ovo ljeto bez trash partijanja na “A Blast From The Past”

A Blast From The

Točno prije godinu dana Čakovec je plesao u trash ritmu devedesetih godina prošlog stoljeća. Udruge 3FF i Cezam u dvorištu Starog hrasta organizirale su nezaboravno ljetno izdanje trash partija “A Blast From The Past”. Na brojne upite koji nam stižu u redakciju hoće li se i ovog ljeta organizirati ljetno izdanje ovog sve popularnijeg čakovečkog eventa za koji ulaznice planu u nevjerojatno brzom roku upitali smo Nevena Levačića, jednog od organizatora hoće li nakon sjajnog božićnog izdanja uslijediti i ljetno:

– Trash party doziramo u malim količinama, da ne dođe do inflacije programa. Ovo ljeto dakle proći će bez specijalnog izdanja. Našia trash publika će opet biti na sceni za Božić.

A na FB društvenoj mreži i stranici “A Blast From The Past” objavljeno je:

– 365 je prošlo dana od kad se tresla šumica na jedinom, do sad, ljetnom izdanju, zapravo plaži koju nam je u centru Čakovca priredila omladina iz Prostora i 3FF-a. Kao vlak, do jutra smo gazili uz taktove dance hitova, ovoga puta proširenih na 80te i 2000te. Razmišljali smo i o ovogodišnjem ljetnom izdanju ali DJ Spetz je već dva mjeseca u moru gol, pa zato s nestrpljenjem čekamo božićnu ediciju. Do onda, idite u ljubavi.

Do tada podsjetite se na odličnu atmosferu prošlogodišnjeg ljetnog trash partijanja OVDJE.

foto: izvor A Blast From The Past

Ostavi komentar