LJETO U GRADU ZRINSKIH: Kreativna vedrina Cinkuša fino se stopila s publikom i Fontanom

Prošlog je ljeta iznenadno grmljavinsko nevrijeme onemogućilo nastup etnosastava Cinkuši kod Fontane u sklopu manifestacije Ljeto u gradu Zrinskih. Ove se godine sljubilo sve što se fino sljubiti dalo: odlične atmosferilije, ugodna svježina čakovečkog parka, odlična posjećenost i “štimung” na način Cinkuša.

Cinkuši_foto Zlatko Vrzan (1)

Fontana se ponovo pokazala kao sjajan odabir male, ali vizualno efektne pozornice. S nje su odzvanjali svima prepoznatljivi autorski hitovi, kao i obrade popevki na način Cinkuša kao što su Pet je kumi, Grad se beli, Deca moja deca, Oj Krapinske vuske staze… Vedrina i neopterećenost izvedbi pjesama dojmila se velikog broja okupljenih posjetitelja.

Programi Ljeta u gradu Zrinskih nastavljaju se večeras,  u petak 5. srpnja uz  kazališnu poslasticu. Gostuje Satiričko kazalište Kerempuh&Kazalište Moruzgva s hit predstavom Cabaret preko veze.

U subotu 6. srpnja u Jezeru Staroga Grada Zrinskih slijedi koncert Psihomodo popa, a u nedjelju 7. srpnja ponovo je u atriju kazališna večer. Ovog puta kazalište Knap i predstava „Kod kuće je najgore”.

Nedjelja donosi i zanimljiv after program u Fox  baru uz književnu večer Tine Čatlaić s gošćom Reom Preksavec.

Ulaz na sve programe je slobodan.

Više o svim programima na službenoj stranici http://ljetougraduzrinskih.com/

foto: Zlatko Vrzan

Cinkuši_foto Zlatko Vrzan (3)

Ostavi komentar