FOTO: Joca Ajkula i „The Gift” rasplesali čakovečke partijanere u Metalcu!

– Čakovec, malo ste mi stidljivi. nakon par uvodnih hitova britanskog sastava Depeche Mode kazao je s bine u Metalcu Jovan Matić popularno zvan Joca Ajkula. Frontmen je benda „The Gift” iz Novog koji je jedan od najboljih Depeche Mode tribute bendova u regiji, a s pravom se može reći i u europskim okvirima.

Međutim, publika potaknuta autentičnim nastupom, plesnim pokretima, i silaskom s pozornice među posjetitelje Metalca ovaj je karizmatičan pjevač s odličnom energijom svog benda ubrzo uvukao u sjajan koncertni doživljaj. Plesalo se, pjevalo, pljeskalo. Bila je to večer pravog „đuskanja” srednje generacije Čakovčana. Na repertoaru su bili i hitovi Davida Bowia, ali i bendova kao što su The Cure, INXS, Talking Heads…

Odlični koncertni programu u Metalcu nastavljaju se i sljedećeg vikenda. U petak gostuje neNOrmalni Balašavić tribute. A za doček 2019. godine organizira čak dva dočeka. Prvi je doček nove godine u podne. Zagrijavanje počinje od 10 sati uz tamburaše i DJ-a Alana, a točno u podne počinje vatreni i veseli doček nove godine – humanitarna podnevna veselica! Uz kupicu kuhanog vina prikupljat će se simboličnih 10 kuna donacije za izgradnju mosta u spomen parku poginulim i nestalim međimurskim policajcima u Gornjem Kuršancu. Navečer kreće doček uz Noćnu smjenu i DJ Alana. Slijedi vatromet i besplatan pjenušac za sve goste.

Dio sjajne atmosfere koncerta „The Gift” u Metalcu zabilježio je Mario Golenko. Pogledajte je u nastavku:

Ostavi komentar