Dijelimo 2×1 ulaznice za stand up u Meti: Dolaze Tin Sedlar, Goran Vinčić i Marko Dejanović!

Nakon dugo vremena, vrijeme je za još jedan stand up i to u Caffe & Noćnom baru Meta. Novo normalno je pred nama, ali to nije razlog da prestanemo živjeti i da se prestanemo smijati.

U goste dolaze komičari novooformljenog BIS COMEDY-a – Tin Sedlar, Goran Vinčić i Marko Dejanović. Svaki lud na svoj način, a izvest će neki mix svojih nastupa, neki presjek svog materijala kako bi vas u cca 100 minuta zabavili.

Sukladno preporukama Civilnog stožera RH, pridržavat će se epidemioloških mjera, stoga je broj mjesta ograničen i razmak osiguran.

Svoje ulaznice možete kupiti u Caffe & Noćnog baru Meta te u Millenium Caffe bar-u od ponedjeljka, 5.10.

Cijena ulaznice: 40 kn, na dan 50 kn.

O komičarima:

Tin Sedlar je najmanji komičar na sceni. Iako džepna verzija, sve nadoknađuje svojom energijom i vibrom. Voli se šaliti na svoj račun, voli zabadati nos u hrvatsku estradu, svakodnevne situacije i njegov stand up je pun preokreta i iznenađenja. Da je cura, zvao bi se Lea i nosio bi štikle. Budući da je dečko, zove se Tin i nosi štikle. Hobi mu je nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Vedar, nasmijan i uvijek dobre volje, a to će, vjerujemo, prenijeti i na publiku.

Goran Vinčić Vinča pun je energije, pun je života i pun hrane. Prekaljeni MC, majstor karatea i improvizacije, vječni student, ali najbitnije – čo’ek seljak. 5 godina radi nešto što misli raditi do kraja života – znači barem još 5 godina. Ako sjednete u prvi red sigurno ćete popričati s njim, ako ne – naći će vas i u zadnjem redu.

Marko Dejanović je dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Vidimo se u petak, 23.listopada u 20.30 h!

Ostavi komentar