10 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Kamo na ljetovanje: Zbog skupljeg Jadrana ide se u Crnu Goru, Tunis i Egipat

Ljeto samo što nije pokucalo na vrata i već smo naveliko počeli razmišljati kamo krenuti na ovogodišnje ljetovanje. Odmah na prvu što možemo zamijetiti jest da se je ukupna turistička ponuda na Jadranu, za razliku od prošlih godina, uvelike promijenila po pitanju cijena smještaja na Jadranu i Mediteranu.

Oni koji su svoja mjesta rezervirali već početkom godine i uspjeli uloviti rane ponude, prema svemu sudeći će najjeftinije proći. S druge strane, oni koji su tek sada krenuli razmišljati uopće kamo bi na godišnji vrlo je vjerojatno da će morati malo dublje posegnuti u džep. Pogotovo ako je u pitanju jadranska obala.

Pokazuje to naše istraživanje koje smo proveli s ciljem da utvrdimo kako se ovo ljeto uopće kreću cijene, te ispada li da je od jadranske obale jeftinije zaputite se u neku udaljeniju destinaciju.

Saznali smo koje su destinacije najtraženije na Jadranu te kako se kreću cijene. Usporedili smo ih s ljetovanjem u Crnoj Gori, Albaniji, Tunisu ili Egiptu u špici sezone.

Svoje iskustvo s putovanja s nama su podijelili i strastveni putoholičari iz Međimurja Iva Mihalić i Branko Krčmar. Otkrili su nam kako što jeftinije putovati, a puno toga vidjeti. 

Razgovarali smo i s građanima koji su nam otkrili hoće li si ovog ljeta moći priuštiti ljetovanje sa svojom obitelji.  

Cijeli članak pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE, koji je u prodaji od petka, 26. svibnja. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE