Jeden grunt u Donjem Mihaljevcu

Poziv-na-manifestaciju-Jeden-grunt-de2e
OPG Hunjadi, sutra je domaćin manifestacije Jeden grunt

Poljoprivredni proizvođači područja LAG-a Mura-Drava nastavljaju s tradicijom i dobrom praksom promocije svojih proizvoda i prodaje na kućnom pragu.

Marljivi i kreativni OPG-ovci, želeći naglasiti važnost samopromocije i predstavljanja svojih kvalitetnih proizvoda, osmislili su hvalevrijednu manifestaciju Jeden grunt koja je sada već prepoznatljiv proizvod našeg područja.

To je manifestacija na kojoj na jednom mjestu (gruntu) možete vidjeti tradicionalne običaje, okusiti i kupiti vrhunske proizvode domaćih OPG-ova kao što su bučino ulje, prirodni sok od jabuke, domaći med, kozji sir, proizvode od aronije, domaći kruh, a ujedno u sklopu sajma možete isprobati i naučiti na koje sve načine se mogu svi ti kvalitetni domaći proizvodi koristiti.

Manifestacija će se održati u subotu, 8. lipnja u Donjem Mihaljevcu, u voćnjaku Škrinjica zdravlja OPG-a Hunjadi, od 10 do 18 sati.

Za najmlađe tu će biti šator, staza zdravlja ali i jedinstvena igraonica pod nazivom Pomazi meee na kojoj će se djeca moći igrati s kozama i kozlićima.

Na sajmu će sudjelovati i Lepi dečki Brewery sa svojim odličnim međimurskim pivama.

Također, u sklopu manifestacije organizirat će se radionica izrade nastambe za korisne kukce tako da zaista svatko može pronaći nešto za  sebe.

Proizvođači koji sudjeluju na manifestaciji su: HOLERA d.o.o., OPG Hunjadi Dean, OPG Dominić, Udruga Nektar, OPG Mustač i OPG Jasminka Zadravec.

Svi ste pozvani. Dođite i podržite lokalne proizvođače!

Ostavi komentar