Javite nam što vas žulja u Općini Šenkovec?!

Općina Šenkovec uskoro će proslaviti svoje Dane općine.

Dan općine Šenkovec slavi se 22. svibnja. To je prilika da se osvrnemo na stanje i razvoj ove općine koja je osnovana 1997. godine, a prema zadnjem popisu stanovništa broji 2.724 stanovnika.

Općina Šenkovec smještena je u središnjem dijelu Međimurske županije, u neposrednoj blizini Čakovca, što je dodatna pogodnost zašto se građani odlučuju da žive upravo u toj općini. Nalazi se na jednom od najvažnijih pravaca sjeverozapadne Hrvatske, državnoj cesti D-209 prema granici s Republikom Slovenijom. U sustav Općine Šenkovec ulaze dva naselja: naselje Knezovec i Šenkovec.

Dana općine predstavljaju idealnu priliku da kao mještani iznesete koje stvari u općini bi se mogle poboljšati, neke potrebe i želje koje bi se mogle riješiti ili ostvariti. Možda imate neki problem koji vas muči i htjeli biste ga iznijeti, ili pak neku ideju koju biste htjeli realizirati ili prijedlog koji biste htjeli podijeliti s nama.

Zato vas pozivamo da nam se javite i kažete što biste vi promijenili u Općini Šenkovec te ćemo s tim pitanjima suočiti trenutnog načelnika Roberta Meglića, koji će nam dati svoje odgovore.

Naravno, ako ste sa svime zadovoljni, možete to isto tako učiniti. Pohvalite rad općinske uprave, neki projekt ili inicijativu koji vam se sviđa ili koji vam je olakšao život. Podijelite s nama svoje dojmove i iskustva o Općini Šenkovec. Vaše mišljenje nam je važno i cijenimo ga.

Pošaljite nam svoja pitanja na sljedeći mail: [email protected] ili putem sljedeće forme:

[gravityform id=”19″ title=”true” description=”true”]

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE