Izborna skupština HSU MŽ: Valentin Kočila iz Selnice izabran po treći put za predsjednika

Valentin Kočila
Dopredsjednik Zlatko Marciuš, prdsjednik Valentin Kočila, dopredsjednik Marijan Rodinger

Na redovnoj i izbornoj skupštini Županijske organizacije HSU-u Međimurske županije za predsjednika je po treći put izabran Valentin Kočila iz Selnice sa samo jednim glasom protiv.  

-Zahvaljujem svima koji su me ponovno odabrali. U županijskom sam odboru već deset godina. Nisam se imao namjere kandidirati ponovno. Kandidacijski postupak trajao je dva mjeseca i nitko se nije kandidirao pa je moja organizacija zadnji dan dala prijedlog da ja budem ponovno predsjednik– kazao je nakon izglasavanja novi-stari predsjednik Valentin Kočila. Plan koji namjerava ostvariti iduće godine je da svi umirovljenici na području Međimurske županije dobe uskrsnice i božićnice.

Valentin Kočila
Vačlentin Kočila iz Slenice odabran je po treći put za predsjednika HSU Međimurske županije

Za dopredsjednike su izabrani Marijan Rodinger iz Zasadbrega te Marciuš Zlatko iz Nedelišća. Na skupštini su imenovani i novi članovi Nadzornog odbora: Josip Zanjko iz Nedelišća, Mijo Brezničar iz Svetog Martina na Muri, Franciska Četković iz Čakovca, Marta Novak iz Selnice te Marija Vuk iz Šenkovca.

Na skupštinu su prisustvovali predsjednik HSU Silvano Hrelja, zamjenik predsjednika HSU Nikola Capara, predsjednik HSU Varaždinske županije Jadranka Bahlen, a od  koalicijskih partnera predsjednik SDP-a Međimurske županije Mladen Novak, predsjednik MDS-a Željko Pavlic, predsjednik Hrvatskih laburista- stranke rada Rajko Bulat.

Ostavi komentar