10.1 C
Čakovec
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Zahvala biračima: HDZ Grada Preloga osvojio najviše mandata

„Zahvaljujem svim biračima! Idemo dalje. Čeka nas obnova i dogradnja škola, izgradnja zaobilaznice, kanalizacija u Prelogu, uređenje Preloga, čiji mještani moraju dobiti sve što žele i zaslužuju“, komentirao je Kolarek!

Hrvatska demokratska zajednica u Gradu Prelogu može biti zadovoljna nedjeljnim rezultatima izbora za vijeća mjesnih odbora. Liste koje je Hrvatska demokratska zajednica činila u svim naseljima Grada Preloga zajedno s Hrvatskom seljačkom strankom i nezavisnim kandidatima osvojila je ukupno najveći broj mandata, dvadeset i četiri u svima naseljima. Također, Hrvatska demokratska zajednica će sa svojim partnerima imati predsjednike mjesnih odbora u Čehovcu, Draškovcu, Hemuševcu i Otoku. U samom mjestu Prelog predstoje dogovori i razgovori o eventualnoj postizbornoj suradnji.

„Zahvaljujem svima onima koji su izašli na birališta. Nažalost, izlaznost je bila vrlo niska, što je i obilježje izbora za vijeća mjesnih odbora. Nama je ovo dobar putokaz. Sada znamo gdje ljudi nisu zadovoljni sa našim radom i znamo što misle o nama. Više od deset godina vodimo Grad Prelog u dobrom smjeru. Potvrdit će to svi oni koji naš rast prate izvana, koji dolaze u Grad Prelog kao projektni partneri, turisti, sportaši ili slučajni prolaznici. Činit ćemo to tako i dalje. Nismo tu da dajemo obećanja, tu smo da radimo i dalje na dobrobit svakog naselja Grada Preloga. Iako se neki predstavljaju kao dobročinitelji, za Grad Prelog ih nije briga. Naši prioriteti se znaju: preuzimanje škola i konačna obnova i dogradnja škola u Prelogu. To možemo učiniti jedino mi. Uz to, puno je planova i dalje za svako mjesto, a najvažnije stvari su: sjeverna zaobilaznica Preloga, sustav odvodnje i pročišćavanja oborinskih voda u samom Prelogu i Otoku, proširenje Dječjeg vrtića Fijolica u Draškovcu i Cirkovljanu, uređenje centra Preloga, sanacija, prodaja starih gruntišta – oživljavanje starih ulica, ulaganja u turističku ponudu – turizam na vodi (Marina Prelog), sportski turizam. Još jednom hvala svima onima koji su izašli na birališta, a svim novim predsjednicima vijeća mjesnih odbora, poručujem da su moja vrata za suradnju otvorena dvadeset i četiri sata dnevno!“, istaknuo je gradonačelnik Grada Preloga i predsjednik preloškog ogranka Hrvatske demokratske zajednice, Ljubomir Kolarek.

 

Tekst: Tajništvo HDZ-a MŽ

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Bezvremensko labuđe jezero

Labuđe jezero