Sveti Martin na Muri: Tko će biti novi načelnik općine?

mihael karlovčec i martin srša

Trenutni načelnik Općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec nije se ponovno kandidirao za načelnika stoga će Sveti Martin na Muri sto posto dobiti novog načelnika. 

Sveti Martin na Muri poznat je po tome da je u Općinskom vijeću gotovo uvijek postojalo  zajedništvo i sinergija mišljenja bez obzira na to koji je vijećnik u kojoj stranci bio, što je neupitno doprinjelo daljnjem razvoju općine.

Za načelnika se na predstojećim izborima kandidiraju samo dva kandidata. Jedan od njih je Martin Srša iz Gradiščaka, općinski vijećnik od 1993., predsjednik Općinskog vijeća od 2005. do 2013. te zamjenik načelnika od 2017. godine. Mještanima vrlo dobro poznat, a kandidira se kao nezavisni kandidat.

Njegov protukandidat je 31-godišnji Mihael Karlovčec, koji je do sada bio predsjednik Mjesnog odbora Jurovčak. Također se kanidira za načelnika kao nezavisni kandidat. Dugogodišnji je sportaš i komercijalist po struci te mu je jedan od ciljeva, kako je najavio u svojoj kampanji, napraviti sportsku dvoranu u Svetom Matinu na Muri.

Ostaje nam za vidjeti tko će u nedjelju, nakon Franje Makovca koji je općinu vodio šest maandata i Dražena Crnčeca u jednom mandatu, zauzeti načelničku fotelju.

Više o kandidatu Martinu Srši saznajte OVDJE.

Više o kandidatu Mihaelu Karlovčecu saznajte OVDJE.

 

 

 

Ostavi komentar