Reformisti dobili vijećnike u Donjem Kraljevcu i Donjem Hrašćanu

Reformisti Međimurske županije zadovoljni su rezultatima nedjeljnih izbora za Vijeća mjesnih odbora Općine Donji Kraljevec te su o tome poslali priopćenje za medije.

Priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti.

Reformisti Međimurske županije zadovoljni su rezultatima nedjeljnih izbora za Vijeća mjesnih odbora Općine Donji Kraljevec. Naime, u oba mjesna odbora gdje su kandidirali svoje liste dobili su po jednog vijećnika.

Tako je Snježana Gašparić postala vijećnicom u VMO Donjeg Kraljevca, dok je Zvonko Pintarić izabran u VMO Donjeg Hrašćana.

Time su Reformisti u potpunosti ispunili zacrtani plan i napravili značajan iskorak, budući da u ovim tijelima dosad nisu imali svojih predstavnika. Predsjednik NS Reformista MŽ Ivica Baksa, koji je na tu dužnost izabran prije nepuna tri mjeseca, čestitao je i zahvalio svim stranačkim aktivistima na trudu uloženom u kampanji i rekao kako očekuje da će se u spomenutim mjesnim odborima podržati konkretni projekti Reformista na dobrobit mještana, neovisno o stranačkoj pripadnosti članova Vijeća. Ujedno je zahvalio svim biračima koji su izašli na izbore, a posebice onima koji su dali svoj glas Reformistima.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE