Donji Kraljevec: HDZ-ov kandidat za načelnika Z. Horvat, za zamjenika K. Baranašić

Općinski odbor HDZ-a Općine Donji Kraljevec odlučio je da će kandidirati za načelnika Zlatka Horvata i zamjenika načelnika Kristijana Baranašića.

Kandidati su u svom predstavljanju istaknuli kao najvažnije pitanje vezano uz sadašnjeg načelnika Miljenka Horvata, ono financijske prirode uz poruku-pitanje: „Gdje su novci načelniče“?

Naime, sadašnja vlast HSS-SDP na čelu sa načelnikom općine Miljenkom Horvatom, ove četiri godine nije financirala ni jedan značajniji općinski projekt, a niti je smanjila kreditne obveze koje je općina imala. Završetak spremišta u sklopu Doma kulture u Donjem Pustakovcu financirala je HDZ-ova Vlada, pješačke staze financirao je ŽUC, a vrtić u Donjem Kraljevcu prema tvrdnji samog načelnika, tvrtka „Tehnix“. Stoga se postavlja pitanje „pa gdje su onda novci načelniče“? Od početka je vidljivo da HSS-SDP vode općinu kao svoje privatno vlasništvo, a onda na kraju i kao svoju privatnu kasicu. Najočitiji dokaz je način raspodjele novca za naknadu štete od mraza, nešto manje od 1 milijun kuna, koje je načelnik podijelio uglavnom svojoj obitelji i članovima svoje stranke. U tome je išao tako daleko da je obitelji svog šogora isplatio i 50.000 kuna za štetu koju je pretrpio na području Preloga, iako je istu odštetu dobio isplaćenu i u Prelogu. S druge strane mi mislimo na interes općine. Ovih dana izborili smo novce kojima će fondovi financirati preko ŽUC-a pješačko-biciklističku stazu Donji Kraljevec-Hemuševec, Donji Kraljevec-Hodošan, te Hodošan u ulici Braće Radić. To je početak. Vjerujemo da će stanovnici općine prekinuti četverogodišnju agoniju, nerad i pljačku općine, te dati novu priliku da ponovo postanemo razvojno najnaprednija općina u Međimurju – poruka je HDZ-ovih kandidata Donjeg Kraljevca.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE