FOTO: Sportski ribolovci su najbolji sportaši Preloga!

Športsko ribolovno društvo Glavatica nagrade Grad Prelog

Prigodnom svečanošću u Multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga dodjeljene su nagrade najboljim sportašima Grada Preloga za 2016. godinu.

Svečanost je održana u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Preloga. Sportaše Preloga pozdravili su predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Mato Kljajić te gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. Svečanosti je nazočio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Goran Gotal.

Športsko ribolovno društvo Glavatica i ove je godine Prelogu dalo najboljeg sportaša i najbolju sportsku ekipu.

Natjecatelji Glavatica Pfeifer TTI Sensas Prelog u 2016. ostvarili su povijesne rezultate. Po rezultatima Glavatica je najuspješniji klub Hrvatskog sportskog ribolovnog saveza za 2016. godinu, a zahvaljujući svojim rezultatima stekli su pravo nastupa na međunarodnom Jadransko-podunavskom Kupu koji će se ove godine održati u Crnoj Gori. Najboljom ekipom proglašena je seniorska ekipa Glavatica Pfeifer TTI ( ekipu su u 2016. godini činili: Alan i Miljenko Perko, Matija Lončar, Željko Raženj, Ivan Turković, Franjo Bermanec i Zoran Pfeifer ), a najboljim sportašem Grada Preloga za 2016. proglašen je Alan Perko.

Perko je već godinama u vrhu hrvatskog sportskog ribolova, a prošle je godine osvojio naslov prvaka Hrvatske lige mladeži – U25 čime je stekao pravo nastupa za reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu koje će ove godine biti održano u Irskoj.

Zajednica sportskih udruga nagradila je i mlade sportaše za njihove odlične rezultate u prošloj godini. Tako su nagrade primili Tamara Balent iz Teniskog kluba Prelog, Simona Vlašić i Benjamin Bermanec iz ŠRD Glavatica, Martin Slaviček iz Powerlifting kluba Pozoj te Stjepan Hunjak, iz Biciklističkog kluba Maraton Kreidler.

Nagrađene su i ekipe kadetkinja i kadeta Športsko ribolovnog društva Glavatica, ekipa mlađih kadeta Rukometnog kluba Prelog.

Priznanje za 30 godina uspješnog djelovanja primio je Teniski klub Prelog, a nagrađena je, za promicanje i razvoj ženskog tenisa, ekipa rekreativki Teniskog kluba Prelog.

Za zasluge u razvoju rukometa priznanja su primili Ivan Kavran i Miljenko Hercigonja iz Rukometnog kluba Prelog, za zasluge za razvoj nogometa Željko Belić iz Mladosti Komet, Velimir Švenda iz ČSK – e i Miljenko Vadas iz Draškovec Gheotermae.

Za zasluge u razvoju stolnog tenisa nagrađen je Vinko Samardžija iz GSTK Prelog te za zasluge u razvoju sportskog ribolova Željko Čelebić iz SRD Ostriž. Dodjelu nagrada glazbom su uljepšale Paola Novak, Josipa Pervan i Jasminka Pervan.

Foto: Studio Vipro

Ostavi komentar