Prvomajska biciklijada donosi novu priliku za druženje ulicama Preloga!

Prvi dan mjeseca svibnja, Praznik rada, donosi novo druženje ulicama Preloga uz Prvomajsku biciklijadu.

Turistička zajednica Grada Preloga poziva na biciklijadu, koja će i ove godine proći ulicama mjesta s područja Preloga, a to su naravno: Prelog, Čehovec, Cirkovljan, Hemuševec, Draškovec, Čukovec, Oporovec i Otok.

U odličnoj atmosferi i dobrom društvu, biciklom će svi sudionici proći blizu 30 kilometara. Pozivaju se svi ljudi dobre volje, a pogotovo obitelji s djecom, da se pridruže Prvomajskoj biciklijadi. Biciklijada nije natjecateljskog karaktera i lijepa je prilika za pravo obiteljsko druženje. Prvomajska biciklijada Grada Preloga okuplja bicikliste rekreativce, ljubitelje vožnje, kao i obitelji s djecom. Start Prvomajske biciklijade je u centru Preloga u srijedu, 1. svibnja, točno u 09:00 ispred župne crkve sv. Jakoba, a cilj i druženje na prostoru Sportsko-rekreacijske zone Marina u Prelogu. Na cilju se za sve sudionike manifestacije sprema osvježenje i okrjepa, uz obavezni prvomajski grah te zabavni dio uz odličnu glazbu. Dođite i pridružite se, razgibajte se, razveselite, budite u dobrom društvu i na ovogodišnjoj Prvomajskoj biciklijadi Turističke zajednice Grada Preloga.

Ruta biciklijade:

PRELOG – ČEHOVEC – DONJI KRALJEVEC – CIRKOVLJAN – DRAŠKOVEC – HEMUŠEVEC – LOVAČKI DOM DRAŠKOVEC (ODMORIŠTE) – ČUKOVEC – OPOROVEC – PRELOG – OTOK – MARINA.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE