8.9 C
Čakovec
Ponedjeljak, 22 travnja, 2024

Na Pučkom otvorenom učilištu Prelog počele edukacije iz gospodarenja otpadom

Nakon Programa za stjecanje mikrokvalifikacije posluživanje numerički upravljanih alatnih strojeva – glodalice, na Pučkom otvorenom učilištu Prelog započele su edukacije iz Programa gospodarenje otpadom.

Prva grupa polaznika ovog programa sa edukacijama je započela u ponedjeljak 25.03.2024. pod stručnim vodstvom direktora GKP Pre-kom d.o.o. Siniše Radikovića i Tihane Radiković, dok će stručni dio prakse u sklopu poduzeća voditi Kristijan Levačić. Polaznici edukacija iz Programa gospodarenje otpadom sasvim sigurno će dobiti najkvalitetnija teorijska i praktična znanja budući da je GKP Pre-kom d.o.o. po kvaliteti svojih usluga poznato ne samo na nacionalnom nivou već i šire.

Trenutno su u tijeku prijave za drugu grupu polaznika ovog programa, također putem besplatnih vaučera Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i prijave za programe zavarivanja (TIG/MAG), upravljanja viličarem u skladišnom prostoru te program knjigovođe, a uskoro će započeti upisi u Program osposobljavanja za poslove dadilje i Program osposobljavanja za stjecanje djelomične kvalifikacije njegovatelj/njegovateljica u institucionalnoj i izvaninstitucionalnoj skrbi o starijim i nemoćnim osobama. (Grad Prelog)

Foto: Grad Prelog

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE