U NK Rudar znaju da je treće poluvrijeme najvažnije

Prošli tjedan u najsjevernijem gradu u gradu rudara održan je move week ili tjedan kretanja.

Znamo da je kretanje od ključne važnosti za očuvanje zdravlja, a naročito u kasnijoj životnoj dobi. U tom cilju,a i u cilju druženja pred dvije godine, nakon gotovo 20-godišnje pauze, ponovno su se osnovali veterani NK Rudar-a. Gotovo dvije godine trebalo je da se ekipa posloži i počinje osvajati bodove i danas ima konture prave nogometne ekipe s nekoliko vrlo spremnih igrača. Ma svi su zapravo spremni i dobri koliko im to tijelo dopušta, a zasigurno će biti još spremniji nakon ove sezone.

Ekipu vodi trener/igrač Saša Žerjav, a igraju neki bivši prvotimci Rudara i okolnih ekipa, pa i neki koji su igrali nekad za juniore Rudara, ali su zbog školovanja i fakulteta tada odustali od aktivnog igranja, a danas im dobro dođe nastup za održavanje kondicije i linije. Današnju utakmicu protiv NK Jedinstvo sudi također ”veteran” Jadran Kukovec, a igra se u Selnici na igralištu koje koriste veterani ŠN Rudar.

Na šanku radi Francek Perhoć – Ribar, a na roštilju su vrijedni Boka i Bolta. Kao što vidite na fotografijama, podršku je došao dati i gradonačelnik Dražen Srpak, kao i mnogobrojne
navijačice. Rezultat namjerno ne objavljujemo jer on zapravo uopće nije ni bitan. Ionako je
”treće poluvrijeme” najvažnije.

Izvor: GMS

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE