Sutra u Čakovcu prva čakovečka biciklijada i večernji koncert Etno dua Goga & Željko

U nastavku objavljujemo priopćenje Grada Čakovca.

U sklopu projekta Međimurje Europska regija sporta 2022., a povodom Dana Grada Čakovca, županijska i gradska sportska zajednica organizira prvu čakovečku biciklijadu pod nazivom „ČAK BAJK“.

Svi ste pozvani na biciklijadu koja će se održati u nedjelju 22. svibnja od 9 do 18 sati, na cijelom području Grada Čakovca. Osim na Trgu Republike u Čakovcu, sudionici će moći posjetiti svih 13 mjesnih odbora u sastavu grada, gdje će se na prigodnom punktu moći osvježiti i dobiti pečat u knjižicu.

Ovo je prva godina održavanja biciklijade ovakvog tipa u sklopu Dana Grada Čakovca i organizatori iz zajednice sportova i Grada nadaju se kako će se uključiti što veći broj Čakovčana i Međimuraca, kako bi biciklijada postala tradicionalna. Sudionici biciklijadu mogu započeti u bilo kojem od 14 punktova, a sami će odrediti dionice koje žele voziti. Startnina za odrasle iznosi 20, a za djecu 10 kuna. Može se uplatiti na punktovima u Čakovcu, Novom Selu Rok i Šandorovcu, a za sve koji uplate startninu pripremili su poklon vrećicu/torbu s oznakom biciklijade, bočicu za vodu Europske regije sporta i zdravu namirnicu – jabuku. Više info na linku: https://www.cakovec.hr/web/u-okviru-dana-grada-po-prvi-puta-u-cakovcu-biciklijada-cak-bajk-saznajte-kako-se-ukljuciti-u-nedjeljnu-voznju/

Nedjeljni koncert uz fontanu od 20 sati

Nakon bicikliranja, večer je rezervirana za glazbu i koncert Etno dua Goga & Željko. Uz svoje najveće hitove, nagrađivane pjesme i uz ljubav prema svom kraju pretočenu u note, nastup su pripremili kraj fontane u čakovečkom Perivoju Zrinskih. Dobro poznati međimurski duo, nakon mnogobrojnih nastupa izvan svog Međimurja, rado se predstavlja svojoj domaćoj publici, pa vas pozivaju na večer glazbe i opuštanja u Čakovec.

Ostavi komentar