Graditeljska škola Čakovec domaćin 44. regionalne Domijade dostignuća učenika u učeničkim domovimana

domijada
Učesnici Domijade

Graditeljska škola Čakovec i učenički dom škole, bili su domaćin 44. regionalne Domijade učeničkih domova sjeverne Hrvatske. Domijada obuhvaća smotru sportskih i kulturnih dostignuća učenika, a u dvorani Graditeljske škole, Ekonomske i trgovačke škole Čakovec te Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću tristotinjak sudionika snage je odmjerilo u odbojci, košarci, šahu, stolnom tenisu, badmintonu i malom nogometu. Drugi, kulturno-umjetnički dio natjecanja održat će se u Kutini.

Dobrodošlicu je učenicima i njihovim voditeljima zaželio ravnatelj Graditeljske škole Čakovec Zvonko Ladić te ujedno predstavio školski kompleks. Sportsko natjecanje učenika srednjih škola iz Bjelovara, Ivanić Grada, Križevaca, Varaždina, Virovitice, Garešnice i Čakovca otvorio je Josip Grivec zamjenik međimurskog župana. Poželio im je da iz Čakovca i Međimurja ponesu lijepe uspomene.

Poticanje druženja, prevencija rizičnih oblika ponašanja i vrednovanje dostignuća učenika iz učenički domova, razlozi su pokretanja i ciljevi održavanja Domijade.

Ostavi komentar