Vikendica Međimurski ceker među top svjetskim turističkim objektima!

Međimurski ceker
Međimurski ceker
Međimurski ceker je jedan od tek nekoliko odabranih turističkih objekata iz 205 zemalja svijeta, a jedini iz Hrvatske koji je od strane gostiju svjetski poznatog portala booking.com dobio savršenu ocjenu 10 za smještaj i uslugu.

Općina Sveti Martin na Muri glavna je turistička destinacija u Međimurju. U to odredište stiglo je još jedno priznanje.

Tamošnji Holiday Home Međimurski ceker jedan je od tek nekoliko odabranih iz 205 zemalja svijeta, a jedini iz Hrvatske koji je od strane gostiju svjetski poznatog portala booking.com dobio savršenu ocjenu 10 za smještaj i uslugu.

Vikendica, odnosno kuća za odmor, Medimurski ceker nalazi se u Grkaveščaku, na Klarinom brijegu, svega 1,5 km od Toplica Sveti Martin.

Objekt nudi klimatizirani smještaj, vrt s opremom za roštilj, terasu za sunčanje, hidromasažnu kadu i besplatni WiFi. U okviru objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište. Apartman obuhvaća blagovaonicu te kuhinju s perilicom posuđa, pećnicom i tosterom. Također sadrži TV ravnog ekrana s kabelskim programima i CD uređaj. Gosti se mogu opustiti u sauni vikendice. U sklopu objekta mogu besplatno unajmiti bicikle, a okolica je popularna među ljubiteljima golfa. Do obale rijeke Mure ima 5 km.

Objekt ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija tog kraja. Gosti su njime zadovoljniji u usporedbi s drugim objektima u okolici te ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Ostavi komentar