6.1 C
Čakovec
Nedjelja, 21 travnja, 2024

Mlada čakovečka tvrtka cWebSpace rastura na američkom tržištu!

Čakovečka tvrtka cWebSpace bavi se proizvodnjom softvera, a kao što im samo ime govori, projekti su im vezani uz internet i programska rješenja za mrežno poslovanje. Zbog visokih zahtjeva za kvalitetom i velike konkurencije u svijetu u cWebSpaceu je angažirano desetak stručnjaka koji na svojim područjima već imaju zavidne rezultate, no i neprestano rade na svojem daljnjem razvoju. Programeri, grafički dizajneri, projekt menadžeri, specijalizirani su za zadatke koje nameće moderno softversko tržište, ali koje se i stalno mijenja pa je edukacija dio poslovanja.

Posebnost tvrtke je što 98,4 posto svojih proizvoda izvozi na tržište SAD-a. Kako kaže direktor Matija Bogdan, namjera im je ostati orijentiranima prema stranom tržištu unatoč zahtjevnijoj konkurenciji zbog stabilnosti i jasnih tržišnih uvjeta, a naravno i zbog boljih cijena koje se na razvijenom tržištu mogu postići.

Direktor Matija Bogdan
Direktor Matija Bogdan

U svoje proizvode i usluge ugrađuju najnovija tehnološka rješenja kojima stvaraju specijalizirane mrežne sustave po narudžbi, rješenja za web shopove, portalne tehnologije po mjeri korisnika, a profilirali su se i za visoka tehnološka rješenja i algoritme za uklanjanje kompliciranih problema na specijaliziranim područjima.

U tvrtkama koje svoje poslovanje baziraju na znanju i fleksibilnosti, djelatnici su uvijek u prvom planu i to ne samo na platnoj listi. cWebSpace čini mlada ekipa, puna poleta i visokotehnološkog znanja, koja je zbog toga već u svojim bazičnim organizacijskim postavkama i projektnom pristupu problemima, nudi puno prostora za osobni razvoj i vlastito organiziranje radnog vremena.

CWebSpace d.o.o

Kralja Tomislava 2

40 00 Čakovec

Tel: 040/865-029

Mail: [email protected]

Web: www.cwebspace.com

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE